BOTEGA

Skip to Main Content »

Moja košarica

V vaši košarici nimate nobenih elementov.

Settings 

BOTEGA  

je trgovina z dodatki

 

NAKIT IN MODNI DODATKI;

Ker modnih dodatkov in nakita nikoli ni dovolj :)

Sprehodi se po naših poličkah, prepričani smo da boš našla tisti dodatek, ki izpopolni jutrišnji styling. Torbico , ki se poda k 1000 in 1 odpravi. Tiste uhančke, ki si si jih vedno želela ali ravno pravšnje darilce za teto, sestro, mamo, prijateljico, hči.

Trenutno najbolj vroče iz naše ponudbe:

DODATKI IN OPREMA ZA TELEFON

 

Trenutno so naše poličke napolnjene z raznolikimi, modnimi etuiji, ovitki, coverji, zaščitnimi stekli ... za več kot 60 različnih modelov telefonov. Preveri kaj imamo za tvojega tukaj ali pa s klikom na spodnje lototipe znamk, ki jih trenutno zastopamo.

V rubriki VSE ZA TELEFON najdeš še:

 

HANDMADE IN DODATKI ZA USTVARJANJE

Zaljubljeni smo v kreativnost. Ustvarjamo in se radostimo, zato bomo v naslednjih mesecih bomo poličke v rubriki VSE ZA USTVARJANJE pridno polnili. trenutno so na voljo osnove za izdelovanje nakita, različne perlice in obeski. Kmalu se rubriki dodaja filc :) Bodite obveščeni prijavite se na novice.

Ročno in unikatno delo seže vedno do srca.

K sodelovanju vabimo ustvarjalce, ki želijo svoje izdelke predstaviti širši množici in jih prodajati tudi preko naše trgovine. Če se prepoznaš nam pošlji opis tvojih kreacij in kakšno slikco izdelkov. V najkrajšem možnem času bomo stopili s teboj v kontakt.

 

 

Želimo vam prijetno nakupovanje!

Ekipa BOTEGA

IZBERI ZNAMKO TELEFONA

SAMSUNG iPHONE LG HUAWEI SONY HTC MICROSOFT